OKTATOTT JÓGATÍPUSOK

gerincjóga

A test és az idegrendszer egészségének megőrzésére illetve helyreállítására helyezi a hangsúlyt.

hatha jóga

A klasszikus jóga. Amikor valaki jógáról beszél, többnyire erre gondol.

jóga mozgásterápia

Célja, hogy az ember belakja a testét, uralja a mozgását, képes legyen azonosítani a test jelzéseit.

sportoktató

Amit a nyugat tud a sportról.

5 éves korom óta életem része volt a mozgás, egyfajta intuitív spirituális út, és az, hogy szerettem volna jobbá tenni a világot. Többféle sportot űztem, öt évig shotokan karatéztam, melyben megfogott a keleti légkör és a mozgások modern anatómiai alapokon nyugvó, precíz kivitelezése, ebben az időszakban kezdtem el a meditáció gyakorlását is. Egyetemi éveim alatt találkoztam a jógával, amely rögtön olyan erős hatást gyakorolt rám, hogy otthagytam informatikusi pályát.

Miután megszereztem a Gerincjóga, a Hatha jóga és a rekreációs sportoktatói végzettségemet, elvégeztem egy haladó Hatha jógaoktató és egy mozgásterapeuta képzést és számos workshopot, tanfolyamot itthon és külföldön, hogy elmélyítsem tudásomat és még több eszközzel tudjam támogatni tanítványaim fejlődését, célkitűzéseit.

2010-ben lefordítottam magyar nyelvre az Advaita Bodha Deepika (A kettősség-nélküli tudás lámpása) című könyvet, amely az advaita filozófia egyik legfontosabb műve. A könyv azóta megjelent a Filosz kiadó gondozásában.

2017-ben nyitottam meg a Samadhi Jógastúdiót, amely azóta megnyerte „Az ország legnépszerűbb jógastúdiója” címet is. A sokszínű jógafajták, különböző jógaoktatói tanfolyamok és továbbképzéseink mellett itt tartom csoportos óráimat és évek óta telt házas Hatha Jógaokató Alapképzésemet is.

Meggyőződésem, hogy mindenki természetes állapota a korlátoktól mentes szabadság és boldogság, amely felismeréséhez a jóga a legrövidebb út.