Clicky

Egységre vágyunk

Egységre vágyunk. Ezt keressük mindenben. A teljes egybeolvadást, a tökéletességet, a megértettséget és a harmóniát. Egységre vágyunk a párkapcsolatunkban. Egységre vágyunk a külvilággal. Megértést és harmóniát keresünk mindenben. Egész életünkben fel akarunk oldódni és újra vissza akarunk találni abba az egységbe, ahonnan jöttünk. A megoldás pedig annyira egyszerű. Túlságosan is egyszerű. Az elmének felfoghatatlan az, hogy valójában soha nem is hagytuk el az egységet. Az elmének felfoghatatlan, az hogy minden tökéletes és jó úgy, ahogy van. Nem tudja értelmezni azt, hogy minden tökéletes, hiszen az elme funkciója a hibakeresés. Az egység az elmén keresztül nem felfogható. A szíven keresztül viszont megtapasztalható. Mikor az elme a szívben nyugszik, az egység újra megjelenik.

Brigi

Szabadság

Egy átlagos napon mennyi felesleges terhet pakolsz magadra, mennyire ragaszkodsz olyan dolgokhoz, ami nem szolgálja a javadat?

Egy|üttlét és Egy|edüllét

Vizsgáld meg a látszólag ellentétes jelentésű fogalmakat. Mind a kettő ugyanúgy indul, ugyanabból indul ki: az EGY-ből, vagyis Önmagadból.

Harc önmagaddal

Nézz magadba és tedd fel a kérdést, hogy valóban fontos csatáznod önmagaddal vagy mások háborúját próbálod megvívni.