Egy|üttlét és Egy|edüllét

Vizsgáld meg a látszólag ellentétes jelentésű fogalmakat. Mind a kettő ugyanúgy indul, ugyanabból indul ki: az EGY-ből, vagyis Önmagadból. Ha egyedül vagy, akkor sem vagy egyedül, ha valakivel kapcsolódsz, akkor nem fogsz tudni 100%-san ha önmagaddal nem vagy jóba. Az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal.
Oly sokszor megfeledkezhetsz arról, hogy a saját lényednek is szüksége van a figyelemre. Ha ez a figyelem kifakul teret engedsz a betegségeknek, vagy akár az emberi kapcsolódásaid is megváltozhatnak. Minden együttlétnek az a kulcsfontosságú kérdése, hogy Te milyen szinten tudsz önmagadhoz viszonyulni.
Ha felszínesen vizsgálod azt, aki vagy, akkor lehetséges, hogy felszínesen tudsz másokhoz is kapcsolódni. Ne feledd, a saját belső kertedet nem egy profi kertész fogja csodálatosan ragyogóvá tenni, hanem Te magad!
Ne emelj megugorhatatlan falakat önmagad irányába! Ne félj az lenni, aki tiszta Szívedből vagy! Ne félj hibázni, hiszen megtanítanak elkerülni legközelebb a bakizás új lehetőségét! Kapcsolataidba tedd bele önmagad és amikor úgy érzed megcsap a magány bódító illata gondolj arra, hogy varázslatos kert vár Rád legbelül, csak nyisd ki a szemed a belső világod felé, hogy meglásd ezt!
Vessz el a rengetegben és érezd a tökéletes boldogság mámoros illatát, hiszen mindennek az alapja az EGY, vagyis TE!
Anna

Kapcsolódó tartalmak