Clicky

Érzelmek
Megfoghatatlanok, mégis léteznek. Tiszták mégis zavarosak. Néha a szem előtt, szinte már meg lehet érinteni, néha a legmélyebb valódban léteznek. Az érzelmek egy végtelen folyót alkotnak benned. A hullámok lökéseivel előrébb gördülhetsz önmagad megismerésében. Engedd meg magadnak, hogy átéld és megéld a saját érzelmeidet. Ahogy a folyó alakítja a környezetét, az érzelmek is alakítják azt, aki vagy. Minden érzelem akkor bukkan fel, amikor eljön az ideje és épp dolgod van vele. Ne ítélkezz felettük, hiszen a folyó alján lévő kő sem háborog ha épp gyorsabban vagy ha lassabban alakítja körvonalait a folyó. Légy az egyetlen kő az érzelmeid folyójában és higgy benne, hogy sosem érkezik akkora áramlat, amit ne lennél képes elviselni. Végtelenbe nyúló belső tered a legváratlanabb és legcsodálatosabb alakzatokat képes felvenni, amit megláthatsz, ha mélyebbre lépsz önmagadba!
Anna

Szabadság

Egy átlagos napon mennyi felesleges terhet pakolsz magadra, mennyire ragaszkodsz olyan dolgokhoz, ami nem szolgálja a javadat?

Egy|üttlét és Egy|edüllét

Vizsgáld meg a látszólag ellentétes jelentésű fogalmakat. Mind a kettő ugyanúgy indul, ugyanabból indul ki: az EGY-ből, vagyis Önmagadból.

Harc önmagaddal

Nézz magadba és tedd fel a kérdést, hogy valóban fontos csatáznod önmagaddal vagy mások háborúját próbálod megvívni.