Clicky

Harc önmagaddal
Mennyi időt és energiát vesz el, miközben harcolsz azzal, aki vagy. Nézz magadba és tedd fel a kérdést, hogy valóban fontos csatáznod önmagaddal vagy mások háborúját próbálod megvívni.
Mások háborúja nem határoz meg Téged, csupán egy tükröt mutatsz mindenki számára, amiben a saját félelmeiket, gyengeségeiket, irigységüket láthatják. Viszont ha ezt megfordítjuk, akkor a saját lényed is egy tükör önmagad felé. Olyan mag vagy, amiből a legcsodálatosabb, egészséges virág vagy akár egy egészségtelen, alig élő növény is születhet. Öntözd és tápláld melegséggel és figyeld, ahogy a tükröd előtt egyre csak nő és nő. Végül rá fogsz jönni, hogy ez Te vagy! Ne másokban keresd a virágodat, ne engedd, hogy megsemmisítsék a saját bizonytalanságukkal! Fordulj önmagadhoz őszinteséggel és érezni fogod, hogy mennyit engedj be a vélemények esőjéből.
És ami a legfontosabb: ne kavarj tomboló vihart önmagad belső ragyogásában, inkább törekedj arra, hogy a legrészletesebben megismerd a virágot, aki Te vagy!
Anna

Szabadság

Egy átlagos napon mennyi felesleges terhet pakolsz magadra, mennyire ragaszkodsz olyan dolgokhoz, ami nem szolgálja a javadat?

Egy|üttlét és Egy|edüllét

Vizsgáld meg a látszólag ellentétes jelentésű fogalmakat. Mind a kettő ugyanúgy indul, ugyanabból indul ki: az EGY-ből, vagyis Önmagadból.

Ölelés

Amikor két test találkozik egy hosszú ölelésben, akkor a két Szív felveszi egymás ritmusát és egyszerre kezd el dobbanni.