Clicky

Ölelés
Egy ölelésnek nagyon nagy ereje van…
Amikor két test találkozik egy hosszú ölelésben, akkor a két Szív felveszi egymás ritmusát és egyszerre kezd el dobbanni. Viszont arról könnyen elfeledkezhetsz, hogy nemcsak másokat, hanem önmagadat is megölelheted.
Érintsd úgy minden porcikádat, mint lehulló falevél a talajt. Hagyd, hogy a karok között a gondolatok zűrzavarát elhagyva feltöltsön éltető energiával a legbelsőbb éned. Érezd, ahogy a pillanatok múlásával elönti a testet bizsergetően meleg, csodálatos fénnyel. Engedd, hogy ez a fény a Szív ritmusával egyre feljebb jöjjön. Árasszon el, lépjen túl a körvonalaidon.
Válj egy örök gyertyává, aki a legnagyobb sötétségben is ragyog. Sosem lehet kioltani, hiszen a végtelen teredből végtelen mennyiségű szikra kering körülötted. Jöjj rá, hogy ezek a szikrák Érted vannak és Te hozod őket létre.
Öleld szorosan magad és lásd, ahogy a belső teredben a fények tökéletes boldogságban körbetáncolnak Téged!
Anna

Szabadság

Egy átlagos napon mennyi felesleges terhet pakolsz magadra, mennyire ragaszkodsz olyan dolgokhoz, ami nem szolgálja a javadat?

Egy|üttlét és Egy|edüllét

Vizsgáld meg a látszólag ellentétes jelentésű fogalmakat. Mind a kettő ugyanúgy indul, ugyanabból indul ki: az EGY-ből, vagyis Önmagadból.

Harc önmagaddal

Nézz magadba és tedd fel a kérdést, hogy valóban fontos csatáznod önmagaddal vagy mások háborúját próbálod megvívni.