Clicky

Szabadság
Egy átlagos napon mennyi felesleges terhet pakolsz magadra, mennyire ragaszkodsz olyan dolgokhoz, ami nem szolgálja a javadat? Megérezted már valaha is azt, milyen amikor ezeket a súlyokat lerakod magadról? Csodálatos, felszabadító érzés.
Nap, mint nap saját énedet kergeted őrületbe, emelsz falakat a Szíved elé, börtönbe zárod a személyiséged igazi voltát. Biztosan láttál már újszülött csikót, aki a lábra állás nehézségén átlendülve önfeledten szalad anyja biztonságot jelentő közelében. Elveszhettél a vadlovak csodálatos vágtájában a végtelen prérin, ahol a szél lágyan táncoltatja a sörényüket és tökéletesen boldogok. Te miért börtönöznéd be önmagadat? Megtapasztalhatod azt az érzést, amikor a lábak a talaj felett lebegnek minden léptednél, amikor a Szíved örömtáncot jár, amikor akaratlanul is mosolyra húzódik a szád, hiszen szabad vagy. Börtönöd kulcsa nálad van, nyisd hát ki és engedd el azokat a lehúzó, dühítő, aggodalmat okozó dolgokat, amik vastagítják a falat körülötted! Élj boldogan és szabadon, hiszen megteheted! Senki sem tilthatja meg a szabadságod! Érezd, ahogy lépteid súlya elveszik és Szíved szárnya kap!
Anna

Egy|üttlét és Egy|edüllét

Vizsgáld meg a látszólag ellentétes jelentésű fogalmakat. Mind a kettő ugyanúgy indul, ugyanabból indul ki: az EGY-ből, vagyis Önmagadból.

Harc önmagaddal

Nézz magadba és tedd fel a kérdést, hogy valóban fontos csatáznod önmagaddal vagy mások háborúját próbálod megvívni.

Ölelés

Amikor két test találkozik egy hosszú ölelésben, akkor a két Szív felveszi egymás ritmusát és egyszerre kezd el dobbanni.