Clicky

Szeretni önmagad
Talán az egyik legnehezebben megtapasztalható dolog az, ha elfogadod önmagad és szereted úgy a tested, ahogy van. Sokan összetévesztik ezt a hiúsággal, önzéssel. Pedig nagyon távol áll tőle. A saját lényed szeretete azt jelenti, hogy elfogadod a tested és a lelked olyannak, amilyen, hiszen csodálatos és megismételhetetlen!
Szeretni nem tudni vagy akarni kell, hanem érezni és hagyni, hogy a Szív minden dobbanásával túlnője a Testet és szárnyaljon a végtelen térbe, ahol tökéletesen rendben van minden a jelen pillanatában. Ebben a térben csend uralkodik, mégsem érezhető magány. Te ott vagy és megtapasztalhatod a legmélyebb szeretetet önmagad iránt!
A háttérben maradva feltérképezheted belső önmagad valós voltát, ahol eltűnik minden olyan negatív jelző, amiről azt hitted, hogy meghatároz Téged. És ott lesz a Szív, mely bámulatos fényével felmelegít, boldogsággal és szeretettel töltve el azt a személyt, aki vagy!
Küldj egy mosolyt magadnak és engedd, hogy a fénye eljusson egészen a Szíved teréig!❤
Anna

Szabadság

Egy átlagos napon mennyi felesleges terhet pakolsz magadra, mennyire ragaszkodsz olyan dolgokhoz, ami nem szolgálja a javadat?

Egy|üttlét és Egy|edüllét

Vizsgáld meg a látszólag ellentétes jelentésű fogalmakat. Mind a kettő ugyanúgy indul, ugyanabból indul ki: az EGY-ből, vagyis Önmagadból.

Harc önmagaddal

Nézz magadba és tedd fel a kérdést, hogy valóban fontos csatáznod önmagaddal vagy mások háborúját próbálod megvívni.