Útmutató a Patreon regisztrációhoz

FONTOS:

A Patreon nem a támogatóvá váláskor, hanem minden hónap első napjaiban vonja le az összeget a számládról! Támogatásod havonta automatikusan megújul, amíg másképp nem döntesz.

A Patreonra legyegyszerűbb már meglévő  Facebook- vagy Google-profillal regisztrálni. Válaszd valamelyiket!

Attól függően, hogy melyik lehetőséget választottad, a felugró ablakban Google esetén a profilodra kattintva, Facebook esetén pedig a kék “Folytatás mint…” gombra kattintva lépj tovább!

Válaszd ki Magyarországot, és lépj tovább a “Submit” gombbal!

Add meg a bankkártyád adatait, és az összeget, amennyivel támogatsz minket, majd kattints a “Pay with card” opcióra!

Ahhoz, hogy minden videónk elérhetővé váljon számodra, legalább 10 euró támogatás szükséges.

Amennyiben nem rendelkezel sem Facebook-, sem Google-profillal, vagy nem szeretnél ezekkel regisztrálni, kövesd az alábbi lépéseket!

Add meg a neved, e-mail-címed, jelszavad, és  kattints a “Sign up” gombra!

Amennyiben nem teszel közzé a Patreonon saját tartalmat, ez nem lényeges lépés, viszont kötelező a regisztráció folytatásához. Ha nincs más ötleted, válaszd a “Videos” és az “Other” kategóriákat, majd kattints a “Continue” gombra!

Meg kell jelölnöd, teszel-e közzé a Patreonon 18+ korosztálynak szóló tartalmat. Ha nem, válaszd az első lehetőséget, majd kattints a “Continue” gombra!

Javasoljuk, válaszd az “Euros” pénznemet, és kattints a “Continue” gombra!

Kihagyható lépés, ha nem teszel közzé tartalmat a Patreonon. Kattints a “Continue” gombra!

A “Start customizing” gombra kattintva kész a regisztráció. A rendszer küld egy megerősítő e-mailt, ellenőrizd a postafiókodat, és a kapott levélben kattints a  “Confirm Email” gombra!

A Patreon keresőjébe írd be a nevünket: nirvanaonlinejoga, kattints a “Become a patron” gombra, a felugró ablakban válaszd Magyarországot, majd lépj tovább! A következő oldalon add meg a bankkártyád adatait, és az összeget, amennyivel támogatsz minket, majd kattints a “Pay with card” opcióra! Legalább tíz euró fizetése esetén hozzáférést kapsz az összes tartalomhoz.